LogoDiktyoFm915 160px

Μουσική παράσταση "σαν ΕΚΔΡΟΜΗ" από τους passe-partout

san ekdromi passe partout theatro lentarianon chaniaΜουσική παράσταση "σαν ΕΚΔΡΟΜΗ"
Τρίτη 27 Ιουνίου - Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21:30 
Θέατρο Λενταριανών - τέρμα Παπαναστασίου

Η χανιώτικη ομάδα passe-partout παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "σαν ΕΚΔΡΟΜΗ" στις 27, 28 και 29 Ιουνίου 2017.


Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Λενταριανών (τέρμα Παπαναστασίου, εργατικές κατοικίες) ένα χώρο άγνωστο αλλά φιλόξενο, κρυμμένο αλλά λαμπερό.
Η ομάδα «passe-partout» καλεί να βγούμε από τα τείχη της πόλης, να συναντηθούμε παρέα κάτω από τα αστέρια και να συμμαχήσουμε σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, φως και συναίσθημα.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 21:30 ακριβώς! Διάρκεια παράστασης: 80'
Η είσοδος είναι -φυσικά- ελεύθερη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα μέλη της ομάδας:
Ανδρεαδάκη Δήμητρα, Αποστολάκη Κορίνα, Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή, Γαλανάκη Φαίδρα, Δημητριάδης Αλέξης, Κληρονόμου Ηρώ, Κολομβάκης Γιώργος, Κοσσυβάκη Δέσποινα, Κοσσυβάκη Φρόσω, Κουριδάκη Αριστέα, Κουφογιαννάκη Μελίνα-Στέλλα, Λιόλιου Κατερίνα, Λουραντάκη Ηρώ, Μαλανδράκη Ηλιάννα, Μπίσδα Υρώ, Μπλαζάκη Ελευθερία, Μπραουδάκης Γιώργος, Παμφίλης Γιώργος, Σασλή Βασιλική, Σαρικάκη Ρούλα, Σγουράκη Μαριλένα, Σπανάκη Μαρία, Σπηλιανάκη Χριστίνα, Τζατζιμάκη Σοφία, Φουφουλάκη Ιωάννα, Χιώτη Γεωργία, Χριστοφιλάκης Τρύφωνας
Συνεργάζονται οι μουσικοί:
Βενετούλιας Γιώργος (κλαρίνο), Κιάσσος Παντελής (τύμπανα), Κολινιάτη Έλλη (πιάνο), Κοντούδης Ηλίας (τύμπανα), Πανηγυράκης Νίκος (κιθάρα), Σίνης Γιάννης (λαούτο), Σμυρνάκης Γιάννης (κρουστά).
Ηχοληψία: Σκαλίδης Γιώργος / Φωτισμοί: Σαραντάκου Γαλάτεια
Επιμέλεια:
Γιαννακάκης Γιάννης - Πογιατζής Γιώργος - Σμυρνάκης Τίτος

Η μουσικοθεατρική ομάδα «passe-partout, δράσεις μετά μουσικής» ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2012. Αποτελείται από νέους, μαθητές και φοιτητές, που επικοινωνούν και εκφράζονται μέσω της μουσικής. Στόχος της ομάδας είναι να αποτελέσει μια νεανική, δημιουργική, καλλιτεχνική παρέα και να εντάξει δυναμικά την τέχνη στο κέντρο της καθημερινής ζωής, σε χώρους οικείους αλλά και ασυνήθιστους.
Πρωτοεμφανίστηκε μέσω του flash mob που διοργάνωσε το Δεκέμβριο του 2012 στη Δημοτική Αγορά Χανίων.
Έχει διοργανώσει τρεις μεγάλης διάρκειας παραστάσεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την Άνοιξη του 2013 στον προαύλιο χώρο του νεοκλασικού Τριανόν και η δεύτερη τον Ιούνιο του 2014 στις παλιές δικαστικές φυλακές (περιοχή Δικαστηρίων) που άνοιξαν για πρώτη φορά ειδικά για τις παραστάσεις αυτές. Η τελευταία παράσταση της ομάδας πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2015 στον προμαχώνα Mocenigo, γνωστότερο ως Πύλη της Άμμου.
Κορυφαία στιγμή στην πορεία της ομάδας ήταν η παρουσία στην τελετή τιμής προς το Μίκη Θεοδωράκη εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Πολυτεχνείου Κρήτης που έγινε τον Ιούνιο του 2016, όπου ο συνθέτης εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια για το έργο της ομάδας.
Όλες οι εκδηλώσεις της ομάδας έχουν ελεύθερη είσοδο. Η συμμετοχή όλων των μελών είναι εθελοντική και τα τυχόν έξοδα καλύπτονται από τους υποστηρικτές των δράσεών μας.

 

 

 

Logo2

Δίκτυο Fm 91,5

Κορνάρου 11, Χανιά, Τ.Κ. 73134

Τηλ/Fax: +30 28210 43979

Email: info@diktyofm.gr ή diktyofm915@gmail.com

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

facebook circle Twitter instagram YouTube Play google plus icon  Linkedin Circle SM Button