LogoDiktyoFm915 160px

7ο Santa Run Chania

santa run chania2017 dilose symmetoxi diktyo fm

7ο Santa Run Chania (video)
Δήλωσε συμμετοχή

 

 

 

 

Κάθε μέρα και πιο κοντά στη μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης στα Χανιά. Έφτασε η ώρα και φέτος να δηλώσουμε συμμετοχή για τη μέρα που όλη η πόλη συναντιέται σε ένα κοινό σκοπό, τη συγκέντρωση χρημάτων για τους τέσσερις συλλόγους της πόλης μας, που φροντίζουν παιδιά με αναπηρίες και νεοπλασματικές ασθένειες: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ "Η Μεγαλόχαρη", Ορίζοντας.

Το 7ο Santa Run Chania είναι εδώ και σας περιμένει να γίνουμε όλοι μαζί πιο δυνατοί και να προσφέρουμε κερδίζοντας χαρά. Φέτος συναντιόμαστε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και πάλι στο 1ο Γυμνάσιο - ΣΔΕ Χανίων. Όλα είναι όπως τα ξέρουμε: όλα τα έσοδα προσφέρονται στους συλλόγους, όλοι είμαστε εθελοντές, η συνεισφορά των συμμετεχόντων είναι 15 ευρώ (από τις 20 Δεκεμβρίου γίνεται 20 ευρώ) και πολλή καλή διάθεση. Αλλάζει το Σπίτι του Santa Run, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τη στολή σας, και για φέτος στεγάζεται στη Βολουδάκηδων 17.

Αλλάζει και κάτι ακόμα, φέτος επιλέξαμε να υπογραμμίσουμε με έμφαση κάτι που έτσι κι αλλιώς αποτελεί την καρδιά του Santa Run, την ομαδικότητα. Φέτος όλοι μας θα συμμετέχουμε στη μεγάλη παρέα του Santa Run μέσα από ομάδες που είτε θα δημιουργήσουμε εμείς συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 30 συμμετέχοντες είτε θα διαλέξουμε μία από αυτές που ήδη έχουν δημιουργηθεί για να μας αγκαλιάσουν. Στόχος είναι φέτος να νιώσουμε το αίσθημα του μαζί πιο δυνατά, να διαλέξουμε τη ζεστασιά της ομάδας και την αποτελεσματικότητα της συλλογικότητας πιο συνειδητά, να φωνάξουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα και πιο σημαντικά. Έλα λοιπόν κι εσύ στην ομάδα! Μη φοβηθείς να με γνωρίσεις είμαι ο διπλανός σου και μας ενώνει η ανθρωπιά και η χαρά!

* Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στην ιστοσελίδα μας: www.santarunchania.com


Δράσεις στο σπίτι του Santa Run Chania

ΔΡΑΣΗ 1
Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 – «Καλικαντζαροκατάσταση»
Ώρα: 18:00
Εμψύχωση: Εύη Δήμου, Δήμητρα Βαλαβάνη
Μουσική επένδυση: Ράνια Ρωσοπούλου - φλάουτο
Περιγραφή:
Αν σας αρέσουν οι καλικάντζαροι, ελάτε να πούμε ιστορίες, να βαφτούμε, να μασκαρευτούμε, στη γειτονιά να ξεχυθούμε! Τον κόσμο να πειράξουμε και όλοι να γελάσουμε!
Παραμύθια με καλικάντζαρους, face painting, κατασκευή σκούφου ή ουράς.

ΔΡΑΣΗ 2
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 - Φτιάξε τη δική σου κάρτα ή το ημερολόγιο σου
Ώρα: 10:00 έως 12:00
Εμψύχωση: Δέσποινα Παρταλά
Περιγραφή: Παιδικές χειροτεχνίες για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών

ΔΡΑΣΗ 3
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 - Πάρτι εγκαινίων
Ώρα: 12:00

ΔΡΑΣΗ 4
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 - Φτιάχνοντας τρισδιάστατες κατασκευές
Ώρα: 12:00
Εμψύχωση: Αναστασία Κοκολάκη, Ζωή Βασιλοκωνσταντάκη
Περιγραφή: Παιδικές χειροτεχνίες για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών


ΔΡΑΣΗ 5
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 – «Ο μικρός κοκκινολαίμης» της Fearnley Jan
Ώρα: 18:00
Εμψύχωση: Δέσποινα Τζιάκη & Δάφνη Τζώτου
Περιγραφή: Με χαρά σας περιμένουμε να ακούσετε την αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία «Ο μικρός κοκκινολαίμης» της Fearnley Jan. Αφήγηση και διαδραστικές δραστηριότητες με τα παιδιά!
Ο Μικρός Κοκκινολαίμης χάρισε τα εφτά πλεκτά γιλεκάκια του σε φίλους του που τα είχαν ανάγκη. Την παραμονή των Χριστουγέννων, χωρίς γιλέκο, τρέμει πάνω σε μια χιονισμένη στέγη... ώσπου έρχεται κάποιος να τον σώσει.
Εικαστικό εργαστήρι: «Σε ποιον θα χάριζα εγώ το γιλέκο μου;»

ΔΡΑΣΗ 6
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 - Τα παιδιά του ΕΕΕEΚ Χανίων φτιάχνουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους:
Ώρα: 9:30
Περιγραφή: Το σπίτι του Santa Run προσκαλεί το EEEEK Χανίων. Οι μαθητές μαζί με τα ξωτικά θα δημιουργήσουν φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές με το δικό τους μοναδικό τρόπο!

ΔΡΑΣΗ 7
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 - Καθ’ ωδών
Ώρα: 13:00
Περιγραφή: Μία μουσική βόλτα από την ομάδα «Καθ’ ωδών» θα από το Σπίτι του Santa Run μεταφέροντας το μήνυμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη.

ΔΡΑΣΗ 8
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 – «Χριστούγεννα ξανά παιχνίδι και χαρά»
Ώρα: 18.00
Εμψύχωση: Από την ομάδα «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί!» με τους Δήμητρα Βαλαβάνη, Σταύρο Χατζημαρινάκη και Ζωή Τσιλιβάκη
Περιγραφή:
Αγαπητέ γονιέ, πάρε το παιδί σου και την όρεξή σου και ελάτε να παίξουμε!
Προσοχή: θα λερώνει!''
Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ταχύτητας, δεξιότητας, δράσης, και πολύ γέλιου για γονείς και παιδιά!

ΔΡΑΣΗ 9
Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 - Φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα μπισκότα με το Pastellaki
Ώρα: 18.00

Δράσεις από την ομάδα Red Action Team

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 – Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων
Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού και η Red action ξεκινάει την πρώτη της δράση πολύ δυναμικά, παρέα με τα μεγάλα παιδιά! Ο Παντελής Κιάσσος, η Γιούλη Κατσιμπίρη και ο Στέλιος Ηλιάδης θα μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια και τις μουσικές τους και η σχολή Hotelier education θα φτιάξει κεράσματα για εμάς και για όλα τα «μεγάλα παιδιά»!
Ώρα δράσης: 16:00


Παρασκευή 24 Νοεμβρίου – Ρέθυμνο
Η Red Action πάει για ατελείωτο clubbing μέχρι το πρωί! Δεν θα αφήσουμε κανένα bar παραπονεμένο. Hardcore δράση που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καθότι οι γείτονες μας κάθε χρόνο μας περιμένουν με τα σφηνάκια στο χέρι!
Ώρα δράσης 19:00


Κυριακή 26 Νοεμβρίου – Κήπος/καφετέριες Χανιά
Η ώρα του παιδιού! Η Red Action σκάει μύτη στο Δημοτικό Κήπο με αμέτρητα μπαλόνια και αιφνιδιάζει τους μικρούς της φίλους. Παρέα με το 3ο Σύστημα Προσκόπων θα παίξουμε ένα παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτή τη μέρα! Γονείς και παιδιά θα γίνουν ένα ...κυριολεκτικά!
Ώρα δράσης: 11.30

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου – bar/clubs Χανιά
Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και η Red Action το εχει βάλει σκοπό να φορέσει «σκουφάκια» σε όλους! Γυρίζουμε όλα τα bar και club της πόλης μας και ενημερώνουμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS με υλικό που μας στέλνει ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική φωνή». Η δράση απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Ώρα δράσης: 21:00

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου – Αρίωνας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η Red Action κάνει έκπληξη και στηρίζει τους αθλητές του αθλητικού συλλόγου για άτομα με αναπηρίες Αρίωνα. Μετά την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου αγώνα Boccia, οι αθλητές θα μας μάθουν πως παίζεται το αγώνισμα τους και θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε μαζί τους! Και φυσικά θα χορέψουμε στους ρυθμούς του Magic Doctor και όχι μόνο!
Ώρα δράσης: 12:00


Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου – 16ο Δημοτικό Διαπολιτισμικό Σχολείο
Η Red Action παρέα με τα παιδιά του σχολείου ζωγραφίζουν ένα μεγάλο πανό! Το κάθε παιδί θα ζωγραφίσει τη σημαία της χώρας του και όλες οι χώρες μαζί με το σκούφο του Santa Run Chania θα γίνουν ένα. Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι παιδιά της γης και έχουν τα ίδια δικαιώματα! Η Red Action περνάει το μήνυμα της με αυτό το πανό το οποίο και θα χαρίσουμε στο 16ο Δημοτικό!
Ώρα δράσης: 09.45


Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου - Faded, Senso club
Το Faded, ένα από τα πιο επιτυχημένα πάρτι της πόλης μας και το Club Senso στηρίζουν το σκοπό του Santa Run Chania και παρτάρουν μαζί με την Red Action. Η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως χριστουγεννιάτικη και όλοι θα χορεύουν στους ρυθμούς του Santa Run και της R&B! Η δράση απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
Ώρα δράσης: 23:00


8 Δεκεμβρίου – Φωταγώγηση δέντρου, Σφακιά
Συνεπείς στο ραντεβού μας για 4η χρόνια κατεβαίνουμε νοτιοανατολικά στα αγαπημένα μας Σφακιά! Μετράμε αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου και δίνουμε το ΟΚ για την έναρξη των Χριστουγέννων! Γιατί αν δεν δώσουν το ΟΚ τα ξωτικά του Santa Run Chania τότε ποιος; Θα φάμε, θα πιούμε και θα χορέψουμε παρέα με τον Θάνο Καλλίρη! Η δράση απευθύνεται μόνο σε ενήλικες!
Ώρα δράσης: 16:00 αναχώρηση από Αγορά


10 Δεκεμβρίου – Νοσοκομείο Χανίων
Aφήγηση παραμυθιού στο Παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Η συγγραφέας Βάνα Πουλή μαζί με το ξωτικό βοηθό της Αθανασάκη Αργυρή θα ταξιδέψουν τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της «Ωμεγαάλφα»..! H ομάδα Red Action θα μοιράσει στα παιδιά μπαλόνια και γλειφιτζούρια και φυσικά την αγάπη της.
Ώρα δράσης: 17:00

12 Δεκεμβρίου – Φωταγώγηση δέντρου, Χανιά
Στην καρδιά του Santa Run Chania μαζεύονται όλα τα ξωτικά και μετράνε αντίστροφα για τη φωταγώγηση του δέντρου μας!
Ώρα δράσης: 18.30

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου - ΕΛΕΠΑΠ
Συναγερμός... Χάθηκε ο Άγιος Βασίλης.
Μόνο τα ξωτικά του Santa Run Chania μπορούν να βοηθήσουν .Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων μαζί με τους μαθητές του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Χρυσοπηγής, ενώνουν τις δυνάμεις τους ,φοράνε τους σκούφους των ξωτικών και εκπαιδεύονται από εκείνα μέσα από δραστηριότητες που εξάπτουν την φαντασία και την δημιουργικότητα
Ώρα δράσης: 10.00-12.00


Σάββατο 16 Δεκεμβρίου – Αγώνας Πλατανιάς – ΠΑΟΚ
Η Αγαπημένη μας ομάδα, ο Πλατανιάς, παίζει εντός έδρας και φυσικά η Red Action θα είναι εκεί να φωνάξει τα συνθήματα της! Φανατικοί οπαδοί του Πλατανιά αλλά και των Χριστουγέννων θα κοκκινίσουμε όλο το γήπεδο!
Ώρα δράσης: 19.30

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου – Ολύμπιον Χανίων Α.Ε. – Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης
Το κέντρο Ολύμπιον Χανίων, το πρώτο κέντρο αποκατάστασης στην Κρήτη, προσφέρει υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης σε ασθενείς που παρουσιάζουν κινητικές αναπηρίες ή παθήσεις μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση. Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, οι ασθενείς με τη βοήθεια του προσωπικού του κέντρου θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Τα ξωτικά του Santa Run Chania θα είναι εκεί να βάλουν και αυτά ένα χεράκι!
Ώρα δράσης: 18:00

 

 

 

 

 

 

 

Web Hosting

Logo2

Δίκτυο Fm 91,5

Κορνάρου 11, Χανιά, Τ.Κ. 73134

Τηλ/Fax: +30 28210 43979

Email: info@diktyofm.gr ή diktyofm915@gmail.com

Αποστολή SMS: Γράφετε 915 (αφήνετε κενό) γράφετε το μήνυμά σας και το αποστέλλετε στο 54045 (χρέωση 0,25€ + ΦΠΑ)

facebook circle Twitter instagram YouTube Play google plus icon  Linkedin Circle SM Button